Drogba'ya Messi çalımı

THY'nin yeni reklam filmi, Messi ile Galatasaray'ın eski futbolcusu Drogba'yı buluşturdu. İlgi gören reklamda Drogba nereye gitse hep Messi'nin gerisinde kalıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2014 Güncelleme 15 Kasım 2014, 00:00
Drogba’ya Messi çalımı

İÇİNDEKİLER

Son dönemde yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla büyük ses getiren Türk Hava Yolları (THY) yeni reklam yüzü olarak bir süredir sponsorluk için görüşmelerde bulunduğu Chelsea'de forma giyen Galatasaray'ın eski Fildişili yıldızı Didier Drogba'yı seçti. THY'nin merakla beklenen yeni reklam filmi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başladı. İzleyiciden tam not alan reklam filminde Messi Barcelonalı yıldız futbolcu Lionel Messi ile Drogba başrolü paylaşıyor.

KÖTÜ SÜRPRİZLER...
Dünyaca ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant ve Lionel Messi'nin birlikte oynadığı reklam filmi internette izlenme rekorları kırarken, yeni reklam filminde bu kez Messi'ye Drogba eşlik ediyor. Messi ile birlikte objektiflerin karşısına geçen Drogba, Messi'nin gitmediğini düşündüğü her yere gitse de hep kötü bir sürprizle karşılaşıyor.

BİRBİRLERİNİ KOVALIYORLAR
İkili bu reklamda dünyanın her yerinden yemekler tadarken birbirlerini de kovalıyor. Dünya mutfaklarını tadarken Messi'nin pozlarını görünce şaşkına dönen Drogba, her seferinde Arjantinli yıldızın bir adım gerisinde kalıyor. Drogba, gittiği her ülkedeki restoranlarda Messi'nin yemek yerken fotoğraflarını görüyor. Messi'nin ondan önce bu ülkelere gitmesi nedeniyle Drogba, THY ile uçmayı tercih ediyor. Ancak bindği THY uçağının üzerinde de Lionel Messi'nin fotoğrafı yer alıyor.

Cevdet ÖZDEMİR