Üzülmez'i üzdüler

Hırsızlar, Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez'i üzdü. Soyguncular futbolcunun ziynet eşyalarını ve 2009'daki lig şampiyonluğu sonrasında aldığı jipi çalarak kaçtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2014 Güncelleme 31 Ekim 2014, 01:46
Üzülmez’i üzdüler

İÇİNDEKİLER

Beşiktaşn eski kaptanı İbrahim Üzülmez (40), hırsızlık şoku yaşadı. 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipi çalınan Üzülmez, "O jip evladım gibiydi" diyerek dert yandı! Olay, Beşiktaş'ın eski oyuncularından Üzülmez'in oturduğu Çekmeköy'de bulunan Gerdanya Evleri sitesinde önceki akşam meydana geldi. "Deli" lakaplı Üzülmez'in evine giren hırsızlar, evdeki ziynet eşyalarını ve 300 bin lira değerindeki Cadillac Escalade marka jipinin anahtarını çaldı. Ellerini kollarını sallayarak jipe binen hırsızlar, siteden ayrılmayı başardı.

'EVLADIM GİBİYDİ'
Soyulduğunu anlayan Üzülmez ise soluğu karakolda aldı. Polisler hırsızların peşine düştü. Özellikle jipinin kendisi için büyük önem taşıdığını söyleyen Üzülmez, "Aracımı, Beşiktaş'la 2008-2009 sezonunda şampiyon olduktan sonra almıştım. O şampiyonluğun yadigarıydı, evladım gibiydi. Bu açıdan ayrıca büyük bir üzüntü duyuyorum. Benim anlamadığım güvenlik kayıtları olmasına rağmen ve site içinde bulunmama rağmen evimin içine gece yarısı girip anahtarların alınması" diye konuştu.