Azrail misali izini sürdü

Dayaktan bıkan genç kadın baba evine sığındı. 'Son kez konuşalım' diyerek ikna ettiği 2 çocuğunun annesini parka götüren adam sakladığı pompalı tüfekle öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2014 Güncelleme 28 Ekim 2014, 00:00
Azrail misali izini sürdü

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de bir türlü önüne geçilmeyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kanlı olay dün sabah saatlerinde Ankara Keçiören'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 14 yaşında akrabası Tamer Demir'le evlendirilen Tuğba Demir'in iki çocuğu oldu. Çanakkale'de oturan çiftin arası aile içi şiddet nedeniyle açıldı. Yediği dayaklara dayanamayan genç kadın 5 ay önce iki çocuğunu da yanına alarak Ankara'daki baba ocağına döndü.

UZAKLAŞTIRILDI AMA
Bu süre zarfında kendisini sürekli arayıp tehdit eden kocası birkaç kez de Ankara'daki baba evine geldi. Kapıya dayanan koca, karısını zorla almak istedi. Ancak aile buna engel oldu. müracaat üzerine mahkeme Tamer Demir'e 1 ay "uzaklaştırma" kararı verdi. Mahkeme kararı bir süre önce bitmesine rağmen talihsiz kadının uzatmak için yeniden müracaatta bulunmadı. Tamer Demir yanına aldığı pompalı tüfekle ankara'ya gitti. Silahı evin yanındaki parktaki çardağa saklayıp evin kapısını çaldı.

"SAKLADIĞI SİLAHI ÇIKARDI "
Kavga için değil barışmak için geldim" diyerek son kez konuşmak istediğini söyledi. Kocasının sinsi planından habersiz olan kadın ikna oldu. parka giden çiftin arasında yine tartışma çıktı. Tamer Demir sakladığı silahı çıkarıp kadına ateş etti. Talihsiz kadın kanlar içinde can verirken, 6 ayrı suç kaydından sabıkası bulunduğu öne sürülen katil zanlısı ise kayıplara karıştı.

Yüksel TEMEL