CHP eş başkanı!

Yeni CHP'ye sızan ve genel merkeze mescit yaptıracağını açıklayan Mehmet Bekaroğlu, eş başkan gibi konuştu: CHP'yi iktidara taşımak için geldim. O ışığı gördüm. CHP din düşmanı bir parti değil...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2014 Güncelleme 07 Ekim 2014, 01:47
CHP eş başkanı!

İÇİNDEKİLER

Yılardır CHP düşmanlığı yapan ancak son dönemde AK Parti düşmanlığı zirveye çıkınca, hakaretler yağdırdığı Atatürk'ün partisine yönetici olan Mehmet Bekaroğlu, kısa sürede skandal üstüne skandallara imza attı... Bekaroğlu, önce CHP Genel Merkezi'ne mescit yaptıracağını açıkladı. Bu partililer tarafından tepkiyle karşılandı. Ardından da 'eş başkan' gibi davranarak, parti içinde krize neden oldu.

DÜŞMAN DEĞİLİZ
Bekaroğlu, son olarak CHP Of İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde gündemde kalacak açıklamalar yaptı. CHP'yi iktidara taşıyacağını iddia eden Bekaroğlu, "CHP'nin din düşmanı bir parti olduğu yönünde kanı var. Ben bunun böyle olmadığını biliyorum. Bunu sabaha kadar anlatırım ancak önemli olan kamuoyunun bu algısını kırmaktır. CHP Kürt düşmanı bir parti olarak biliniyor. Kürtlerden gerçekten de oy alamıyoruz. Ben CHP'nin Kürt düşmanı olmadığını da biliyorum. Bir de CHP'lilerin insanlara tepeden bakan insanların partisi olarak ifade ediliyor. Bu algının da kırılması gerekiyor" dedi.

ŞİMDİLİK BEKLİYOR
Bekaroğlu, CHP'de ışığı gördüğü için 6 OK'u olan partiye geldiğini söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bir süre daha Bekaroğlu'nun yaptıklarına sessiz kalacağı, ardından da gerekli hamleleri yapacağı iddia edildi.

iNCE iSYAN ETTi!
CHP Yalova Milletvekili ve olağanüstü kurultayın başkan adayı Muharrem İnce, Mehmet Bekaroğlu'nun CHP'de yönetici olmasını kabullenemediğini dedi. İnce, "Bu olacak iş mi yani? Mehmet Bekaroğlu, benim amirim pozisyonunda. Ömrüm 15 yaşından elli yaşına kadar bu partide geçti. Partiye bir gün olsun çay içmeye gelmemiş kişi, partinin neyini yönetecek. Şunu da belirtmeliyim. Bekaroğlu ruh doktoru olduğu için o konuda da partiye bir katkısı olabilir. Dışarıdan gelen partimin dokusunu bilemez. Belediye başkanı, milletvekili olmasına itirazım olmaz ama partiyi yönetemez" dedi.