Vah dede vah!

71 yaşındaki Uğur Dündar'ın aklı gel-git oldu! Çocuklarını İzmir Amerikan Koleji'ne yazdıran Dündar, bunu açıklayan arkadaşı Atila Sertel yerine gazetemize saldırdı. Twitter'dan hakaret yağdıran 'dede'nin içler acısı hali İzmirliler'i bile güldürdü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2014 Güncelleme 06 Eylül 2014, 01:37
Vah dede vah!

İÇİNDEKİLER

Ulusalcı geçinen Uğur Dündar, çocuklarını İzmir Amerikan Koleji'ne yazdırdıktan sonra foyası ortaya çıkınca TAKVİM'e saldırdı. İzmir Fuarı'nda; Yılmaz Özdil, masa altında bira içerken yakalanan Hakan Aygün ve Atila Sertel ile birlikte program yapan Dündar, canlı yayında, "Çocuğumu hedef gösteriyorlar" diyerek gazetemize çattı. Önceki akşam, "Çok güzel, çok köklü bir okul. Tabii ki gönderirim" diye bahsettiği Amerikan Koleji'ni yere göğe sığdıramayan Uğur Dündar, Twitter'dan da TAKVİM'e küfür etti.

"YAŞINDAN UTANMALISIN "
Paralarını tüyü bitmemiş yetim hakkını hortumlayanların verdiği şerefsiz tetikçiler oğlumun fotoğrafını kullanarak hedef göstermiştir"
diye yazan 71 yaşındaki Dündar'ın bu sözleri, sığındığı İzmirliler'i bile kızdırdı. Aralarına girmek, onlardan olmak istediği İzmirliler de, kolej konusunu Atila Sertel'in açıkladığını, ODA TV'de ve internette yer aldığını biliyordu. Buna rağmen gerçeği görmezden gelerek kolay yolu seçip TAKVİM'e saldıran Uğur dedenin bu ayıbını yaşına bağlıyoruz. Kendisine "Şerefsiz" demiyoruz...

ATİLA SERTEL AÇIKLADI
UĞUR Dündar'ın çocuklarını Amerikan Koleji'ne yazdırdığı için İzmir'e yerleştiğini ilk duyuran yakın arkadaşı Atila Sertel oldu. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Atila Sertel'le Halk TV'de canlı yayın yapan Dündar, yakın dirsek temasında olduğu arkadaşına sesini çıkarmadı. TAKVİM'e hakaret yağdırmayı tercih etti. Uğur dedenin bu çirkinliğini TAKVİM tamamen yaşına bağladı.