Ava giderken avlandı

Rusya'da servetini paylaşmak istemeyen iş adamı kiralık katil tuttu. Foyası ortaya çıkan adam hapse girdi bütün mal varlığı da karısına kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2014 Güncelleme 18 Ağustos 2014, 00:00
Ava giderken avlandı

İÇİNDEKİLER

Filmleri aratmayan olay Rusya'da gerçekleşti. Yüklüce miktarda mal varlığına sahip olan 47 yaşındaki Konstantin Monastyrsky servetini karısıyla paylaşmak istemedi. Yaklaşık 4 bin euro vererek karısını öldürmesi için bir kiralık katille anlaştı. Ancak kiralık katil dolandırıcı çıktı. Zengin iş adamı daha sonra yaklaşık 2000 ile 10000 euro arasında para verdiği 3 kiralık katille daha anlaştı. Ancak onlar da parayı alıp kayboldu. 4 kez dolandırılan işadamı pes etmedi ve bir kez daha kiralık katil tutmak için arayışa girdi.

TÜM MAL VARLIĞI EŞİNE KALDI
Tuttuğu 5. kiralık katile sinirlenen iş adamı tehditler savurdu. Polisi arayan son kiralık katil, şikayetçi oldu. Polis sahte katilden, kurbanını öldürdüğünü gösteren sahte bir fotoğrafı Monastyrsky'e göndermesini istedi. Tuzağa inanan Monastyrsky sahte katile 10 bin euro ödeme yaparken yakalandı. 8 buçuk yıl ceza alan işadamı 4 kez daha kiralık katil tutmaya çalıştığını itiraf edince hapsi boyladı. Paylaşmak istemediği serveti ise eşinin oldu.