Yeşil ışık

Usta tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık, bilinci açılması için Almanya'daki bir rehabilitasyon merkezine gönderildi. Işık'tan burada müjdeli haber alınması bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2014 Güncelleme 30 Temmuz 2014, 00:53
Yeşil ışık

İÇİNDEKİLER

ATV'nin efsanevi yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster"in başarılı sunucusu ve ünlü tiyatrocu Kenan Işık spor merkezinde geçirdiği kaza sonucu yaklaşık 6.5 aydır tedavi gördüğü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden Almanya'daki özel Rehabilitasyon merkezine gönderildi.

GÖZLERİ AÇIK, BİLİNCİ KAPALI
Bilincinin açılmasına yönelik erken rehabilitasyon tedavisi sürdürülmek üzere dün saat 11.00'de yanında doktor nezaretinde ambulans uçağı ile Almanya'daki bir rehabilitasyon merkezine transfer edilen Kenan Işık'a eşi Beril Işık da eşlik etti. Gözleri açılmasına ve hareketlere tepki vermesine rağmen eşi Kenan Işık'ın bilincinin kapalı olduğunu söyleyen Beril ışık, "Bu merkezde bilincinin açılmasına yönelik erken rehabilitasyon için 3 aylık özel bir tedavi ve program uygulanacak. Bilincinin açılması ve iyileşmesi hızlanacak. Bu tedaviden umutluyuz. İnşallah iyi bir haberle döneceğiz" dedi. 21 Mart'ta düşerek beyin kanaması geçiren Kenan Işık'ın 15 Mayıs'tan beri de odasında tedavi gördüğü belirtildi. Doktorları Işık'ın hayati tehlikesinin olmadığını vurguladı.