Ne yaptın Asuman!

Prof. Ahmet G.'nin öldürdüğü doçente ait flaş belleğin kayıp olduğu ortaya çıktı. Belleğin, uğruna cinayet işlenen sekreter Asuman tarafından atıldığı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2014 Güncelleme 27 Temmuz 2014, 01:27
Ne yaptın Asuman!

İÇİNDEKİLER

Selçuk Üniversitesi'nde 2 çocuk babası Prof. Dr. Ahmet G. (53), 3 çocuk babası Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i (42), fakültede sekreter olarak çalışan evli ve çocuklu Asuman S. (23) yüzünden öldürdü. Doç. Dr. Özdemir'in cesedi olaydan 2 gün sonra odasından koku gelmesi sonucu bulundu. Olayın ardından Prof. Dr. Ahmet G., tutuklandı.

İÇİNDE ÖZEL MESAJLARI VARDI
Sekreter Asuman S.'nin de işine son verildi. Bu arada Doç. Özdemir'in, YÖK'e göndereceği flaş belleğin kayıp olduğu ortaya çıktı. Flaş belleğin içinde Prof. Dr. Ahmet G. ve ilgi duyduğu kadın sekreter Asuman S. ile aralarındaki cep telefonu mesajlaşmalarının ve fakültedeki bazı öğretim üyeleri hakkında hazırladığı raporun bulunduğu iddia edildi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VERDİLER
Prof. G.'nin ifadesinde "Olaydan sonra Asuman bana 'Celalettin'in flaş belleğini aldım. Tuvalete attım' dedi. Anladığım kadarıyla mesajlarda kendi adı geçtiği için bu şekilde davranmış" dediği öğrenildi. Suçlamaları kabul etmeyen Asuman S. ise olay günü tuvalete uğrayıp fakülteden ayrıldığını belirterek "Flaş belliği almadım" dedi.

CİNAYETİ ANLATTI...
Sekreter Asuman'ı kıskandığı için meslektaşını öldüren Prof. Dr. Ahmet G., yakalandıktan sonra cinayeti ayrıntıları anlattı. "Kendimi tutamadım" dedi.