Uzun boylu aşk!

ODTÜ üçüncüsü 1.25 metre boyundaki Yılmaz Kerem Acar ile 1.35 metrelik Sevil Pedük'ün aşkı nikah masasında mutlu sonla noktalandı... 7 ay tanışmak için bekleyen Acar, 'Buna değdi' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2014 Güncelleme 25 Temmuz 2014, 00:39
Uzun boylu aşk!

İÇİNDEKİLER

AŞK engel tanımaz... Eskişehir'de, 1.25 metre boyundaki Yılmaz Kerem Acar, kendisinden 10 santimetre daha uzun olan Sevil Pedük ile dünyaevine girdi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ni (ODTÜ) 3'üncülükle bitiren, 4 yıl engelliler tekerlekli basketbol takımında oynayan, Amerikan bilardosunda Türkiye'nin tek engelli oyuncusu olma özelliğine sahip Yılmaz Kerem Acar, gönlünü kaptırdığı Sevil Pedük ile nikah masasına oturdu.

KEBAPÇIDA TEKLİF
Dostlarının aracılığı ile tanıştıklarını, evlilik teklifini ise bir kebapçıda aldığını söyleyen çiçeği burnunda gelin, mutlu sona ulaşan yolu şöyle anlattı: "Sıradan bir teklifti. Bir yerde kebap yiyorduk. O sırada biz İskenderleri yerken, 'Evlenelim' dedi. Ben de, 'Olur' dedim. Sonra biz yemeğe devam ettik. Ardından da bir baktık nikah masasındayız." Şu anda Eskişehir Vergi Dairesi'nde çalışan damat Yılmaz Kerem Acar da çok mutlu olduğunu vurguladı. Sevil Pedük ile tanışmak için 7 ay beklediğini anlatan Acar, "İyi ki beklemişiz. Sonunda aradığımız gerçek mutluluğu, birbirimizi bulduk. Arkadaşlarımız da sağolsunlar bize destek verdiler" dedi.