Engelsiz aşk

Genç adam, parkta gördüğü felçli kıza gönlünü kaptırdı. Kız evi evliliğe vize vermedi. İki aşık tekerlekli sandalyeyi bırakıp kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2014 Güncelleme 20 Temmuz 2014, 00:00
Engelsiz aşk

İÇİNDEKİLER

Uşak'ta inşaatlarda çalışan 32 yaşındaki Baki Şimşek, 3 ay önce Afyon'da bir yakınını ziyarete gitti. Buradaki bir parkta, doğuştan felçli ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Gülhan Özkan'ı (37) gördü. İkili ilk görüşte birbirlerine aşık oldu. Baki Şimşek memleketine döndükten sonra da telefonla Gülhan'la görüşmeye devam etti. Şimşek, bir süre önce sevdiği kıza telefonda evlilik teklifinde bulundu. Ailesiyle yaşayan Özkan teklifi kabul etti. Ancak genç kız, "Ben tekerlekli sandalyeye mahkumum diye sakın beni bırakma" dedi. Genç adam, "Seni asla yarı yolda bırakmayacağım. Ben seni seviyorum. Bir ömür sırtımda taşımaya hazırım" cevabını verdi.

TAKSİ TUTUP, KAÇIRDI
Uşak'tan önceki gün Afyon'a giden Baki Şimşek, sevdiği kızı telefonla arayıp, randevulaştı. Daha sonra bir araç kiralayan Şimşek, sevgilisi ile birbirlerini ilk kez gördükleri parkta buluştu. Çılgın aşık, tekerlekli sandalyedeki sevgilisini kucağına alıp, kiraladığı araçla kaçırdı. İkili daha sonra otobüse binip, Baki Şimşek'in akrabalarının bulunduğu Antalya'ya doğru yola çıktı. Gülhan'dan uzun süre haber alamayan ailesi paniğe kapıldı. Kızlarının başına bir şey gelmesinden korkan aile durumu hemen polise bildirdi. Alarma geçen polis iki genci Antalya Otogarı'nda gözaltına aldı. Bir gece Kepez Polis Merkezi'nde tutulan Baki Şimşek ve Gülhan Özkan, birbirlerini sevdiklerini ve evleneceklerini söyledi. İfadelerinin ardından serbest bırakılan iki sevgili, "Biz birbirimizi sevdik. Ölene kadar birlikteyiz. Bayramdan sonra düğün yapacağız" diye konuştu.

Erdoğan ÖZTÜRK