8 ayda cinnet

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2014 Güncelleme 20 Temmuz 2014, 00:00
8 ayda cinnet

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetlerinin bir yenisi İstanbul Başakşehir'de önceki gün 21:00 sıralarında meydana geldi. 43 yaşındaki Hakan Çetin, 8 ay önce evlendiği 40 yaşındaki Çiğdem Çetin ile maddi sıkıntılar nedeniyle tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir anda cinnet getiren Hakan Çetin tereddüt etmeden yanında bulunan tabancasını çekerek karısına 4 kurşun sıktı. Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, öfkeli koca balkona çıkarak havaya ateş etti.

CİNAYET SİGARASI
Daha sonra bir şey olmamış gibi sandalyeye oturarak sigara içmeye başladı. Silah seslerini duyan site sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis, elinde tabanca bulunan gözü dönmüş kocayı teslim olması için ikna etmeye çalıştı, ancak başaramadı. Bunun üzerine siteye müzakereci polisler ve Özel Harekat Timleri de sevk edildi. Olay yerine giden Özel Harekat ekipleri binanın merdiven boşluğunda önlem aldı.

TABANCASINI AŞAĞI ATTI
Müzakereci polis tarafından ikna edilmeye çalışılan koca, yerde yatan karısını bulunduğu kata bırakarak tekrar içeri girdi. Bir alt katta bulunan sağlık ekipleri, tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen, Çiğdem Çetin kurtulamadı. Ekipler tarafından 4 saat sonra ikna edilen Hakan Çetin, balkondan tabancasını aşağıya attıktan sonra kapıyı açarak teslim oldu. Talihsiz kadının 2. evliliği olduğu belirtilirken ilk evliliğinden olan ve babasıyla yaşayan 19 yaşındaki oğlunun da hemen olay yerine geldiği öğrenildi.

Barış SÖZAL