Sıra dışı cinayet

Bartın'da kardeşlerin evlenme kavgası ölümle bitti. 19 yaşındaki Ramazan, kendisinden önce evlenmesine izin vermeyen ağabeyini ormanda vahşice katletti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2014 Güncelleme 18 Temmuz 2014, 00:00
Sıra dışı cinayet

İÇİNDEKİLER

Kardeş cinayeti Bartın'ın Kumluca Beldesi Kirsinler Köyü Dağyolu Başı ormanlık alanda dört gün önce meydana geldi. Ramazan Arslan (19) ve Aydın Arslan (29) adlı iki kardeş internetten tanıştığı Denizli'de ikamet eden iki teyze kızı ile görüşmeye başladı. Kızlarla evlenme kararı alan kardeşler arasında "evlenme sırası" nedeniyle tartışma çıktı. Ramazan Arslan 5 ay sonra askere gideceği için ağabeyinden önce evlenmek istedi. Aydın Arslan ise "Önünde askerliğin var. Önce ben evleneyim. Sen evlenirsen benimki zaman alır" dedi. Sinirlenen Ramazan Arslan ağabeyini konuşmak için ormanlık alana çağırdı. İki kardeş arasında çıkan tartışmada kardeş Ramazan, yanında getirdiği tüfekle ağabeyini vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Aydın Arslan hayatını kaybetti. Cani kardeş, ağabeyini ormanlık alanda ağaçların arasına gömdü.

NİKAHTAN SONRA TESLİM OLDU
Olaydan sonra Denizli'ye giden Ramazan Arslan, sevdiği kızı kaçırarak nikah kıydı. Törenin ardından Ramazan Arslan, karakola giderek ağabeyini öldürdüğünü itiraf etti. Jandarma ekipleri katil kardeşi ormanlık alana getirerek keşif yaptırdı. Ekipler, cesedi gömülü olduğu yerden çıkardı. Aydın Arslan'ın cesedi Adli Tıp'a gönderilirken, kardeşi Ramazan Arslan ifadesi alınmak için karakola götürüldü. Aydın Arslan'ın dört gündür kayıp olduğu ve köylüler tarafından arandığı öğrenildi.