Burnunu yaptırdı ayakları kesildi

Özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı olan Sevinç Çelik'in, bulaşan virüs nedeniyle hayatı alt üst oldu. Komaya giren Çelik'in ilaçlara tepki vermesi üzerine ayakları kesildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2014 Güncelleme 15 Temmuz 2014, 01:00
Burnunu yaptırdı ayakları kesildi

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da henüz 1 buçuk yaşında bir çocuk annesi olan 25 yaşındaki Sevinç Çelik'in yaşadığı kabus, burun eti ameliyatı olmak için 3 Mayıs'ta gittiği özel hastanede başladı. Bir günde tahlilleri yapılan ve ameliyata alınan Çelik, bir sonraki gün evine gönderildi. Daha sonra kusma ve ağrı şikayeti yaşayan genç kadın, devlet hastanesine giderek muayene oldu. Burada serum verilerek gönderilen Çelik, aynı şikayet üzerine başka bir hastaneye başvurdu. Doktorlar Çelik'i, yine "Bir şeyin yok" diyerek eve gönderdi.

AMELİYATHANE VİRÜSÜ KAPTI
Ancak yaşanan sağlık problemi Sevinç Çelik'in Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne müracaatı ile anlaşıldı. Doktorlar Sevinç Çelik'in, ameliyathane virüsü kaptığını belirledi. Bu hastanede bir süre komada kalan anne Çelik, ilaçlara tepki verince hemen ameliyata alındı ve kurtarılmak için bacakları kesildi. Olayın şokunu yaşayan talihsiz kadın, "Ben burun estetiği olmuştum. Ameliyathane enfeksiyonu kapmışım" şeklinde konuştu.