Ser'ana!

Ünlü tenisçi Serena, eline top bile almakta zorlanınca turnuvadan elendi. Yenilginin ardındaki gerçek ise ortaya çıktı. Şampiyon hamileydi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2014 Güncelleme 04 Temmuz 2014, 01:05
Ser’ana!

İÇİNDEKİLER

Dünyanın bir numaralı raketi Serena Willams, Wimbledon Tenis Turnuvası'nda hayal kırıklığı yaşattı. Rahatsızlığı nedeniyle turnuvayı terk etmek zorunda kalan tenisçinin hamile olduğu ortaya çıktı. Toplam 17 "Grand Slam" şampiyonluğu bulunan Serena, Londra'da düzenlenen en prestijli tenis turnuvası Wimbledon'a katıldı. ABD'li raket, Fransız Alize Cornet'e 2-1 yenilerek üçüncü turda elendi.

SIK SIK KARNINI TUTTU
Sık sık karnını tutunca "midesinden rahatsız" denilen şampiyon tenisçi, çiftler kategorisinde kardeşi Venus'ü yalnız bırakmamak için maça çıktı. Çok güçsüz olduğu ve topu yerden almakta bile zorlandığı gözlenen Serena, sağlık sorunları nedeniyle turnuvadan çekildi. Gözyaşlarına boğulan tenisçi, "Bu sefer kazanan mide virüsü oldu" dedi. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. Serena Willams'ın antrenörü ve aynı zamanda sevgilisi olan Patrick Mouratoglou'ndan hamile olduğu belirtildi.

İSTANBULLU BABA
Ünlü tenisçi Serena Willams'ın doğacak çocuğunun babası Patrick Mouratoglou, eski bir İstanbullu. Mouratoglou, mübadele zamanı ailesi İstanbul'dan Fransa'ya göçen bir Rum. İstanbul'u ve Türk yemeklerini çok seven Patrick Mouratoglou, Serena Williams ile evlenmek için eşine boşanma davası açmıştı.

KORTTAN 56 MİLYON DOLAR KAZANDI
En çok kazanan kadın sporcu Serena, kortlardan 56 milyon dolar kazandı. "Grand Slam" denilen 4 büyük turnuvayı (Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon ve ABD Açık) 17 kez kazanarak, tenis tarihine adını altın harflerle yazdırdı.