Üçü bir arada!

Aşık olduğu sekreter uğruna meslektaşını öldüren Prof. Dr. Gülce, 'Tartışma sırasında üçümüz bir aradaydık. Sonra sekreter çıktı. Beni tehdit edince kendimi kaybettim' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2014 Güncelleme 08 Haziran 2014, 01:29
Üçü bir arada!

İÇİNDEKİLER

Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ndeki 'Akademik' cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. Evli sekreter Asuman S.'ye gönlünü kaptıran Prof. Dr. Ahmet Gülce ve Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in aşk kavgası kanlı bitmişti. Prof. Dr. Gülce, rakibi Doç. Dr. Özdemir'in boğazını keserek canını almıştı. Cinayeti sonrası yakalanan Prof. Dr. Yüce, "Olay sırasında sekreter hanım da yanımızdaydı" dedi.

İfadesi alınan zanlının fakülte dekanı eşi Handan Gülce ise, "Sekreterle ilişkisinden haberim yoktu. Kanlı elbiselerle eve gelince evden kovdum" şeklinde konuştu.

MESAJLAR ÇILDIRTTI
İddiaya göre, evli olan 35 yaşındaki sekreter Asuman S, fakülte dekanı Handan Gülce'nin eşi olan Prof. Dr. Ahmet Gülce ile aşk yaşarken, bir süre önce de Doç. Dr. Celalettin Özdemir ile birlikte olmaya başladı. 1 ay önce Doç. Dr. Özdemir, sekreterin telefonunda Ahmet Gülce ile aşk mesajlarını gördü. İki öğretim üyesi tartıştı. Prof. Gülce ifadesinde de, "Biz tartışırken sekreter hanım da odadaydı. Ben Celalettin Özdemir ile tartışmaya başlayınca odadan çıktığını hatırlıyorum. Celalettin Özdemir, 'Seni YÖK ve üniversiteye şikayet edip rezil edeceğim' deyince kendimi kaybettim. Odanın kapısını kilitledim ve ardından olay yaşandı" dedi.

'EVDEN DEFOL'
Öte yandan olayla ilgili, Prof. Dr. Ahmet Gülce'nin fakülte dekanı olan eşi Handan Gülce'nin de şüpheli olarak ifade verdiği ortaya çıktı. Handan Gülce ifadesinde, "Eşimle sekreter hanımın ilişkisinden haberdar değildim. Olay günü kanlı elbiselerle eve geldi. Ben kavga ettiğini veya başka bir olaya karıştığını düşünerek 'anahtarları bırak ve defol git' dedim" diye konuştu.

Profesörün evden kovulduktan sonra ilk geceyi otoparkta aracında uyararak geçirdiği ardından yerleştiği otele sekreteri çağırarak, hesap numaralarını verip, "Senin için bankalardan çektiğim paraları öde" dediği belirlendi.

Özgür SARI