Korkma titre!!

Emrullah İşler net konuştu: Paralel çete bağışlanmayacak işlere imza attı. Önümüzdeki günlerde neler yaşanacağını herkes görecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2014 Güncelleme 07 Nisan 2014, 00:56
Korkma titre!!

İÇİNDEKİLER

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, katıldığı bir programda paralel yapılanmayla mücadele konusunda herkesin ne olacağını göreceğini belirtti. İşler şu açıklamalarda bulundu:

Paralel yapılanmayla ilgili olarak önümüzdeki günlerde herkes ne olacağını görecek. MİT TIR'ına yapılan operasyonlar bağışlanabilecek operasyonlar değil. Burada kusuru, kastı olan kim varsa yargı önüne çıkarılacak. Milli güvenlikle ilgili ses kayıtlarında da aynı durum söz konusu... Kendini cemaat olarak gören, okullarda, dershanelerde hizmet eden insanları baştan itibaren ayırdık.

CUMHURBAŞKANI ADAYI MAYIS'A

Birleşme konusunda paralel yapının oy oranının artırılması konusunda hiçbir etkisi olmadığı net bir şekilde ortaya çıktı. CHP bir kumar oynadı ve kaybetti.

Cemaatteki kardeşlerimiz, geçmişte kendilerine söven, her türlü hakareti yapan CHP'ye mührü bastılarsa, basabildilerse bunun vicdani muhasebesini çok iyi yapmaları gerekir. Talimatla böyle bir iş yapılırsa bunu o vicdanların reddetmesi lazım.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için yol haritası Başbakan'la yapılacak görüşmelerle ortaya çıkacak. Aday ise Mayıs ayında netleşir. Erken seçimi ise gerektirecek bir durum yok.