Nazlı Tıp

Adli Tıp Kurumu, apartman boşluğunda ölü bulunan Nazlı Sinem hakkında 15 aydır rapor vermedi. Cinayete kurban gittiği iddia edilen kızın duruşması 7 ay sonraya ertelendi. Avukatlar, "Bu kurum tartışmalı hale geldi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2014 Güncelleme 05 Nisan 2014, 00:46
Nazlı Tıp

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beyoğlu'nda 4 yıl önce bir apartmandan düşerek ölen Nazlı Sinem Erköseoğlu'yla (24) ilgili dava çıkmaza girdi. İstanbul 19. Ağır Ceza'da tutuklu yargılanan Paksoy Holding'in veliahtları Emre Paksoy ve kardeşi Can Paksoy, genç kızı öldürmediklerini ve camdan atmadıklarını belirtti.

ENSESİNDE YARA VAR
Ardından iki kardeş serbest bırakıldı. Bundan 2 yıl sonra mahkemeye gelen raporda, genç kızın ensesinde 8 santimetrelik bir yara tespit edildiği belirtildi. Bu da kızın ensesine sert cisimle vurulmuş olabileceğini gündeme getirdi. Hakim, bu yara dikkate alınarak ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için dosyayı Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Ancak beklenen rapor 15 aydır gelmedi. Son duruşmaya rapor gelmeyince, avukatlar isyan etti. "15 aydır rapor vermeyen Adli Tıp'a güven tartışmalıdır" dedi. Mahkeme hakimi raporun akıbetinin sorulmasını için bilgi istenilmesine karar verdi. Duruşmayı bir kez daha 7 ay sonraya erteledi.

Ali OKTAY