Kan donduran vahşet

12 yıllık eşini kurşuna dizen adam, 7 aylık kızı Elif Beyza'yı da ayaklarıyla ezerek öldürdü. Karısının ailesini arayıp "Gelin kızınızı alın" diyen cani, polise teslim oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2014 Güncelleme 10 Mart 2014, 01:01
Kan donduran vahşet

İÇİNDEKİLER

MUĞLA Fethiye, korkunç bir vahşete tanık oldu. Sezonluk turizm işçisi olarak çalışan ve kış aylarını evinde geçiren Bayram Ergen (42), henüz bilinmeyen nedenden dolayı cinnet getirdi. Ergen, pompalı tüfekle eşi Birgül Ergen'e (35) ateş etti. Kaçmaya çalışırken göğsüne kurşunlar isabet eden genç kadın, evin giriş kapısının önüne yığılarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı Ergen, daha sonra tek çocuğu olan henüz 7 aylık Elif Beyza Ergen'i de öldürmek istedi. Cani adam, iddiaya göre minik bebeği ayaklarıyla ezdikten sonra evden ayrıldı.

ÇOK SAKİN BİRİYDİ
Olay sonrası eşinin ailesini arayıp "gelin kızınızı alın" diyen saldırgan emniyete giderek teslim oldu. Olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bebek, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Anne ve kızın cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Mahalle Muhtarı Hasan Kuşkonmaz, "Evde yatalak babası vardı. Eşiyle birlikte ona bakıyorlardı. Kavgacı biri değildi. Nasıl böyle bir şey yaptı anlam veremedik. Babasını Marmaris'teki kardeşinin yanına göndereceğiz" diye konuştu. Komşuları ise çiftin 12 yıl boyunca bebek beklediğini ve tedavi gördüğünü belirterek, "Bugüne kadar kavga ettiklerini duymadık. Neden cinnet getirdiğini bilmiyoruz" dedi.

Erdoğan CANKUŞ