Albayrak'ı dolandırdılar

Kendini Rize Valisi olarak tanıtan dolandırıcı, Abdurrahim Albayrak'tan 10 bin TL istedi. Parayı gönderen işadamı, valiyi arayınca şoke oldu: Maalesef sizi dolandırmışlar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2014 Güncelleme 15 Şubat 2014, 01:48
Albayrak’ı dolandırdılar

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın eski yöneticisi ve iş adamı Abdurrahim Albayrak da dolandırıcıların ağına düştü. Kendisini Rize Valisi olarak tanıtan dolandırıcı, Albayrak'tan 10 bin TL almayı başardı. Dolandırıcılar bundan kısa süre önce de aynı yöntemle bir başka Galatasaraylı Burak Yılmaz'ı dolandırmışlardı. Rize Valisi Nurullah Çakır'ın ismini kullanan dolandırıcıları, "Abdurrahim Bey, bizim bir öğretmen hanımımız var. Kızı ilik kanseri oldu. Onu iyileştirme adına acilen para topluyoruz. Sizin gibi tanıdığımız hemşehrileri arıyoruz. Senden destek istiyoruz. 86 bin lira gerekiyor" dedi.

EMNİYETE BAŞVURDU
Albayrak, asistanları ile görüşüp Rize Valiliği'nin minik bir kızı hastalığından kurtarma adına verecekleri banka hesabına 10 bin TL para çıkarttı. Bunun üzerine Abdurrahim Albayrak telefona sarılıp Rize Valisi Nurullah Çakır'ı aradı ve "Sayın Valim parayı gönderdik, inşallah kızımız iyileşir. Para elinize geçmedi mi?" dedi. Fakat Rize Valisi Nurullah Çakır, "Yok böyle bir şey. Ne parası. Maalesef sizi dolandırmışlar Abdurrahim Bey. Ben sizi aramadım" cevabını verdi. Talihsiz işadamı, emniyete suç duyurusunda bulundu.