O ses vahşet

16'lık Ş.Ş., sevgilisini eve aldı. Seslere uyanan anne, kızının odasına girdi. Çıplak yakaladığı adamı bıçakladı. Kızı ise 6. kattan aşağı atladı. 'Balkondan atıldı' ihtimali ise ağırlık kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2014 Güncelleme 30 Ocak 2014, 00:44
O ses vahşet

İÇİNDEKİLER

İstanbul Gaziosmanpaşa, görülmemiş bir vahşete sahne oldu. İddiaya göre, korkunç olay geçtiğimiz Pazar günü yaşandı. Ailesi misafirliğe giden 16 yaşındaki Ş.Ş., aynı mahallede oturan sevgilisi 24 yaşındaki Volkan T.'yi gizlice 6. kattaki evlerine aldı. Kızın ailesi ise misafirlikten erken döndü. Yatağına yatan anne F.Ş., kızının odasından gelen sesler üzerine uyandı. "Eve hırsız girdiğini düşünerek" mutfaktan ekmek bıçağını aldı. Kızının odasına girdiğinde ise Volkan T.'yi çıplak halde yakaladı. Şok olan anne, elindeki bıçakla Volkan T.'ye saldırdı.

2 AYRI KANLI BIÇAK BULUNDU
Annesine engel olmaya çalışan S.Ş., elinden yaralanırken, Volkan T. aldığı 4 bıçak darbesiyle yaralı olarak evden kaçtı. Sokakta yere yığılan Volkan T. kan kaybından öldü. Genç kız ise 6. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Vahşet ise komşuların sesler üzerine olayı polise haber vermesiyle ortaya çıktı. Anne F.Ş., Volkan T.'yi bıçaklarken elinden aldığı yarayı tedavi ettirmek için gittiği hastanede yakalandı. Olayla ilgili gözaltına alınan anne ile baba M.Ş. tutuklandı. Geniş çaplı inceleme başlatan polis, olay yerinde 2 ayrı bıçak buldu. Güvenlik güçleri, genç kızın babası tarafından balkondan atılmış olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Volkan T. ile sevgilisi Ş.Ş. toprağa verildi.