Canlı bomba

İstanbul' da belediye tesislerinin önüne şüpheli bir çanta bırakıldı! Bomba imha uzmanları, paketi etkisiz hale getirecekken içinden 3 günlük bir bebek çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2013 Güncelleme 10 Aralık 2013, 00:00
Canlı bomba

İÇİNDEKİLER

İstanbul Zeytinburnu dün ilginç bir olaya sahne oldu! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri'nin giriş kapısına çanta içinde bebek bırakıldı. Çantayı şüpheli gören bir vatandaş, durumu polise bildirdi. Bomba imha uzmanı ekipler hemen olay yerine gitti. Paketi etkisiz hale getirmek için harekete geçti. Bu sırada polis, çantada bebek ağlaması duydu. Çantadan göbek bağı kesilmemiş, 3-4 günlük bir kız bebek çıktı. Aşırı soğuktan etkilenen bebek ambulansla Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semiha Şakir Doğum Evi'ne götürüldü. Bebeğe, burada yeni doğum yapan bir kadın süt annelik yaptı. Polis ve hastane yetkililerince "Ayşe" ismi verilen bebek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Bahçelievler Kampüsü'nde koruma altına alındı.

HAMİLE KADINLAR ARANIYOR
Sosyal tesislerin kamera kayıtlarını inceleyen polis, bebeğin annesini belirlemeye çalışıyor. Polis, bir görgü tanığı buldu. Tanık 2 kadını kucağında bebekle tesislere giderken gördüğünü belirtti. Bebeğin büyük olasılıkla Afganistanlı bir kadına ait olduğunu saptayan polis, Zeytinburnu'daki hamile kadınları belirlemek için inceleme başlattı.

Barış SÖZAL