Dikiz kurşunu

Sürücü Omer S., dikiz aynasına kolu çarpan Bilal Kalkan'a kurşun yağdırdı. Sonra da "Ben öldürmedim" dedi. Ancak eşi bile "O vurmuş" diye ifade verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2013 Güncelleme 04 Aralık 2013, 00:00
Dikiz kurşunu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beyoğlu'nda silahla vurulan 18 yaşındaki Bilal Kalkan'ın, hiç uğruna öldürüldüğü ortaya çıktı. Kalkan'ın kolu, yanından geçen aracın aynasını kapattı. Kavgadan cinayet çıktı. İddiaya göre; Ömer S. (25), eşi Meral S. (23) ve yakın arkadaşları, olay gecesi iki otomobille dolaşıyordu. Kulluk Caddesi'nde yürüyen Bilal Kalkan'ın kolu, yanından geçmekte olan Ömer S.'nin aracının aynasına çarptı. Aracın aynası kapandı. İkili arasında kavga başladı. Aynı bölgede ikamet eden iki grup arasında devam eden kavgada tabancalar çekildi ve çatışma çıktı. Bilal Kalkan öldürüldü.

ADRESLERİ CEPHANELİK GİBİ...
Polis, kurşunun çıktığı silahı Ömer S.'nin kullandığını tespit etti. Çatışmaya karıştıkları saptanan 8 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda iki tabanca, bir av tüfeği ele geçti. Adam öldürme, uyuşturucu madde kullanma ve hırsızlık suçlarından sabıkası olan Ömer S., suçlamaları reddetti. Ömer S.'nin karısı Meral S. de " Ömer'in yaptığını söylediler" dedi. Ömer S. tutuklandı.

Emir SOMER