Gülümseyin çalıyorum

Düğün öncesi parkta fotoğraf çektiren gelin ve damadın otomobili soyuldu. 10 bin lira değerinde altınların bulunduğu çantanın çalındığını öğrenen gelin gözyaşlarına boğuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2013 Güncelleme 05 Kasım 2013, 00:00
Gülümseyin çalıyorum

İÇİNDEKİLER

Adana Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde Selman Demiryürek (26) ile Seda Demiryürek (25), dün akşam düğün yapmak için hazırlık yaptı. Çift önce kuaföre ardından da gelin arabasıyla Merkez Park'a gidip fotoğraf çektirmek istedi. Gelin arabasını park ederek parka geçen çift, burada fotoğraf çektirmeye başladı. Bu arada gelin, yakınlarından otomobilden takılarını getirmesini, onlarla fotoğraf çektireceğini söyledi. Ancak otomobilin yanına gelindiğinde camının kırık olduğu görüldü. Durum, damat Demiryürek'e haber verildi. Otomobilin yanına gelen damat, içinde 10 bin lira değerinde altın ve gelinin cep telefonunun bulunduğu çantanın çalındığını fark etti.

'HEPSİ HELALDİ, NEDEN ALDILAR'
Olay, emniyete bildirilirken, polisler de zanlı ya da zanlıları aramaya başladı. Bu arada damat Demiryürek en mutlu gününde soyulmanın üzüntüsünü yaşadı. Damat bir süre geline olayı anlatamazken, çanta bulunamayınca gelini arayarak altınların çalındığını söyledi. Gelin Demiryürek, fotoğrafçılarla parktan otomobilin yanına gelince gözyaşlarına boğuldu. Seda Demiryürek, "Hepsi helaldi, neden çaldılar, en mutlu günümüzde neden böyle oldu, küpelerim de çantanın içindeydi" dedi. Sinir krizine giren gelin Seda Demiryürek, uzun süren çabalar sonunda sakinleştirildi.