Hırsız Külkedisi

Hırsızlık yaptığı yerde ev sahibiyle karşılaştı. Kaçarken ayakkabısının tekini düşürdü. Polis ekipleri, ter örneğinden zanlıyı yakaladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2013 Güncelleme 31 Ekim 2013, 01:06
Hırsız Külkedisi

İÇİNDEKİLER

İstanbul Küçükçekmece'de gerçekleşen bir hırsızlık olayı, Külkedisi masalını aratmadı. Arkadaşıyla birlikte birkaç eve girerek hırsızlık yapan Polat A. (19), son olarak Olcay Kayan'a ait eve girdi. 3 bin TL, dizüstü bilgisayar, 6 bilezik ve 15 küpe çalan hırsız, daha sonra evden çıkmak istedi. Bu sırada sese uyanan Kayan, hırsızı merdiven boşluğunda yakaladı. Ev sahibiyle bir süre boğuşan Polat A., Olcay Kayan'ın elinden kurtularak kaçtı. Zanlı kaçarken ayakkabısının tekini olay yerinde düşürdü. Ev sahibi Kayan ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi.

TER ÖRNEĞİNDEN DNA'SINA ULAŞILDI
Olay yerine giden ekipler, zanlının ayakkabısını fark etti. Ayakkabı delil olarak kriminal laboratuvarına gönderildi. Yapılan incelemede ayakkabıda bulunan terden zanlının DNA'sına ulaşıldı. Poliste çok sayıda hırsızlık olayından kaydı bulunan Polat A., bulunduğu adreste kıskıvrak yakalandı. Zanlı, ayakkabısının çalındığını ve kendisinin hırsızlık olayına karışmadığını söyledi. Mahkemeye sevk edilen Polat A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YALANI ORTAYA ÇIKTI
Polat A., hırsızlık yapmadığını iddia etti. Ancak yalanını, güvenlik kameraları ortaya çıkarttı.