Ki'bar kazık

Beyoğlu'nda bir barda yanına iki konsomatris oturan Alman turist, 4 bin 700 lira hesap gelince isyan etti. Şikayeti üzerine, kazıkçılara dava açıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2013 Güncelleme 20 Eylül 2013, 00:00
Ki’bar kazık

İÇİNDEKİLER

Türkiye'ye gezmeye gelen bir turist Beyoğlu'nda eğlence merkezine gitti. Tek başına bir masada oturan Alman turist M.Z.'nin yanına beklemediği anda iki konsomatris geldi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar iki konsomatris ile eğlenen Alman turist M.Z. kalkmaya yakın hesabı istedi.

DUDAK UÇUKLATAN HESAP
Alkollü olan turist M.Z'ye 4 bin 700 TL hesap geldi. Hesabı görünce şaşıran alman turist olup biteni anlamadan hesaba itiraz etti. Bir duble rakı ve meyve tabağı için gelen hesabın çok olduğunu söylemesi üzerine eğlence mekanındaki görevliler ile tartıştı. İddiaya göre eğlence merkezinde çalışan S.C., Y.S., N.D. ve Y.İ. isimli şahıslar M.Z.'nin etrafını çevirdi. Yalnız buldukları Alman turist M.Z.'ye "Bu hesabı ödeyeceksin, senin sağlığına zarar gelir buradan çıkamazsın" şeklinde tehditte bulunarak zorla 800 TL'sini gasp ettiler.

15 YILA KADAR HAPİS CEZASI
Tüm parasını kaptırdıktan sonra bardan çıkan Alman turist M.Z. soluğu polis karakolunda aldı. M.Z.'nin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri eğlence merkezine operasyon düzenleyerek zanlıları göz altına aldı. Savcılık tarafından zanlılar hakkında iddianame hazırlandı. Haklarında 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan sanıklar, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.