Dog air

Paris Hilton, çok özlediği köpeklerine kavuşmak için San Francisco'daki jeti Las Vegas'a çağırdı ve Los Angeles'a uçtu. Bin 600 kilometrelik bu uçuş, 250 bin dolara mal oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2013 Güncelleme 04 Eylül 2013, 01:58
Dog air

İÇİNDEKİLER

Paris Hilton... Hiçbir mesleği olmamasına rağmen, 15 milyon dolarlık evde oturan ve aylık masrafı 300 bin dolar civarında olan bir isim... Skandallarla gündemde olan Hilton otellerinin varisi olmasına rağmen aile tarafından dışlanan Paris Hilton'un son bombası akıllara durgunluk verecek türden. Haftasonunu Las Vegas'ta geçiren Paris Hilton, 3 köpeğine bir an önce kavuşmak için sürekli kiraladığı jeti San Francisco'dan çağırdı.

BORÇ ALMADIM, HEPSİ BENİM PARAM
Yaklaşık bin 100 kilometre mesafeden Las Vegas'a gelen jet, 2 saat sonra Paris Hilton'la birlikte Los Angeles'a havalandı. 420 kilometre uzaklıktaki Los Angeles'a 1 saat 15 dakika sonra varan jetten inen Paris, özel limuzinle evinin yolunu tuttu. Bu özel kavuşma için 250 bin dolar harcayan Paris, "Köpeklerim, benim en değerli varlıklarım. Onları çok özlediğimi hissettim ve yola çıktım. Verdiğim paranın eleştirilmesi de saçma. Kimseden borç almadım" dedi.

PARİS'İN BEBEKLERİ
32 yaşındaki Paris Hilton, "bebeklerim" diye çağırdığı köpeklerine kavuşma anını sosyal paylaşım sitesi Twitter'a yüklediği bir videoyla hayranlarıyla paylaştı. Videoda, Paris Hilton'un köpekleri için özel olarak 325 bin dolara yaptırdığı "köpek köşkü" de görüldü. On binlerce kişi, Paris'in köpek sevgisine destek verirken, birçok kişi de dünyada binlerce kişi aç yaşarken bu savurganlığa tepki gösterdi.