Kariyer ve bebek

Yüz naklinin duayeni Prof. Dr. Ömer Özkan, 2. kez baba oldu. Eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan, kariyerle bebeğin bir arada olabileceğini kanıtladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2013 Güncelleme 03 Eylül 2013, 00:00
Kariyer ve bebek

İÇİNDEKİLER

Dünyanın konuştuğu Prof. Dr. Ömer Özkan, ikinci kızları dünyaya geldi. Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan, cumartesi günü sabaha karşı Memorial Hastanesi'nde sezeryanla kız çocuğu dünyaya getirdi.

ADI 'LİDYA NAZ'
"
Lidya Naz" ismi verilen ve 2 bin 800 gram ağırlığındaki bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğu açıklandı. Gerçekleştirdiği yüz nakilleriyle ilgili konuşma yapmak için Polonya'da bulunan Prof. Dr. Ömer Özkan, ikinci kızının doğumuna yetişemedi.

BABA YETİŞEMEDİ
Prof. Dr. Özkan'ın dün sabah saatlerinde Türkiye'ye geldiği ve bebeğini doğumdan bir gün sonra gördüğü ifade edildi. Özkan çiftinin 2,5 yaşında Zeynep Lara isimli bir kız çocukları daha var. Eşinin yz nakli operasyonlarında hep yanında bulunan Özlenen hanım da, kariyerle bebeğin bir arada olabileceğini ve bunun imkansız olmayacağını herkese kanıtladı. Hatta, son yüz nakline 9 aylık hamile olarak girdi.