Lolita Bellucci

49 yaşındaki İtalyan oyuncu, milyarder işadamı İsmailov uğruna, 14 yıllık evliliğini bitirdi. Monica Bellucci, 'Telman ile kendimi 18'lik genç bir kız gibi hissediyorum' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2013 Güncelleme 31 Ağustos 2013, 03:00
Lolita Bellucci

İÇİNDEKİLER

Ünlü İtalyan oyuncu 49 yaşındaki Monica Bellucci, milyarder işadamıyla aşk yaşamaya başlayınca gençleşti! Gönlünü Azeri işadamı Telman İsmailov'a kaptırdığı için 14 yıllık eşi Vincent Cassel'dan ayrılmaya karar veren güzel oyuncu, "Kendimi 18 yaşında gibi hissediyorum" dedi. Rusyanın en zengin 57. işadamı olan Telman İsmailov, Mayıs 2009'da Antalya'ya 1.4 milyar dolarlık yaptırım yaparak Mardan Palace'ı açtı. İşadamının Türkiye'ye yaptığı yatırım ise Rusya Devlet Başkanı Putin'i kızdırdı. Rus lider, ceza olarak 3 milyar dolarlık serveti olan milyarderin, Moskova'daki Çerkez Pazarı'na kaçak mal baskını yaptırdı. "Bitecek" yorumları yapılan İsmailov, bu kez aşk haberleriyle gündemi sarstı.

MUTLULUĞA YELKEN AÇTI
Rus Emlak devi AST'ın 57 yaşındaki patronu İsmailov'un, Bellucci ile 4 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Skandalın patlak vermesi üzerine İtalyan oyuncu, eşiyle boşanmaya karar verdi. 2 çocuk annesi, yeni aşkıyla mutluluğa yelken açtı. Sık sık Moskova'ya giden Bellucci'nin çevresine "Telman 18 yaşında gibi hissettiriyor. Gençliğime döndüm" dediği öğrenildi. Aktris, uzun evliliğin sırrını, "Birbirine hesap sormamak" olarak açıklamıştı.

İKİLİ AŞKA GAZLADI!
Azeri işadamı İsmailov'un 1.5 milyon dolarlık Rolls Royce marka bir otomobili bulunuyor. 3 bine yakın saati olduğu bilinen Azeri milyarderin, İtalyan oyuncu Monica Bellucci ile milyarlık araçla Moskova sokaklarında gezdiği belirtiliyor.