Tecavüze direndi tüfekle vuruldu

Gözü dönmüş sapık yolda karşılaştığı kadına tecavüze kalkıştı. İğrenç emeline ulaşamayan F.G., genç kadını tüfekle başından vurup öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2013 Güncelleme 30 Temmuz 2013, 00:00
Tecavüze direndi tüfekle vuruldu

İÇİNDEKİLER

İzmir Menderes'te 27 yaşındaki F.G., tecavüz etmek istediği 44 yaşındaki N. E'yi kendisine direnince av tüfeğiyle başından vurdu. İddiaya göre sebze toplamak için evden çıkıp bahçeye doğru gitmekte olan N. E'nin yolunu kesen F.G., silah zoruyla kadına tecavüz etmek istedi. Zanlı, kendisine direnen ve oruçlu olduğu öğrenilen N. E'yi, av tüfeğiyle başından vurdu. Kanlar içinde yığılan genç kadının üzerindeki elbiseleri çıkaran F.G., yine tecavüz etmek istedi ancak yol üzerindeki vatandaşları görüp korkarak uzaklaştı. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İncelemeler sonucunda katil zanlısının kullandığı av tüfeği, olay yerinden 100 metre ileride bulundu. Araştırmalar sonucu, N. E.'yi öldüren kişinin F.G. olduğu tespit edildi. Cinayet bürosu ekipleri, bir ihbar üzerine de zanlıyı saklandığı evde yakaladı. N. E'yi öldürdüğünü itiraf eden F.G.'nin, tecavüz konusunda konuşmadığı belirtildi. Zanlının, 3 yıl önce de mahallesindeki bir kadına tevacüze kalkıştığı öğrenildi. Kadın ve ailesinin bu saldırıdan sonra mahallelerini bırakıp İstanbul'a taşındıkları iddia edildi. İki suçtan sabıkası bulunan F.G.'nin, üç gün önce Menderes'e geldiği belirtildi.

ÇOK İYİ BİRİYDİ
Vahşi cinayete kurban giden N. E'nin, ise hasta annesine baktığı ve hiç evlenmediği öğrenildi. Komşuları, N. E'nin herkesin yardımına koşan, çok sevilen ve saygı duyulan biri olduğunu söyledi.