Yok böyle tazminat!

İşadamı Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman; boşandığı eşine 3.5 milyon TL tazminat ile aylık 9 bin lira, kızı Yasmin'e de 8 bin 500 TL nafaka ödeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2013 Güncelleme 26 Mayıs 2013, 02:09
Yok böyle tazminat!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin 50'nci zengini olan işadamı Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman, 2 yıl süren boşanma davası sonunda Reyhan Gülman'a rekor denilebilecek bir tazminat ödemeye mahkum edildi. Çift için 2012'de çıkan boşanma kararı onandı. 3.5 milyon lira tazminata hükmedilen işadamı Lemi Gülman, karara itiraz ederek dosyayı Yargıtay'a gönderdi. Yargıtay, 1 yıllık inceleme sonunda itirazı reddetti.

AYRILIĞIN SEBEBİ İHANET
İşadamı Gülman'ın eşine 2 milyon lira maddi, 1.5 milyon lira da manevi olmak üzere 3.5 milyon lira tazminat ile aylık 9 bin lira nafaka ödemesine hükmetti. Ayrıca Lemi Gülman'ın eşine ayda 9 bin lira, velayeti anneye verilen kızları Yasmin'e de 8 bin 500 lira nafaka ödemesine karar verildi. 1993'te evlenen çiftin mutluluğu 2007'de Lemi Gülman'ın spiker Ece Özbek'le ilişkisi üzerine bozuldu.

FAİZİYLE VERECEK
Tazminat ve nafakayı çok bulan Lemi Gülman, karara itiraz ederek, dosyayı Yargıtay'a gönderdi. Yargıtay, itirazı reddederek mahkemenin verdiği 3.5 milyon lira tazminatı kabul etti. Lemi Gülman, yasal faiziyle eşine 3.5 milyon lira ödeyecek. Gülman çiftinin, menkul ve gayrimenkul davası ise halen devam ediyor.


NESLiHAN KESKiN