En'kaza döndü

Yollardaki dikkatsizlik can almaya devam ediyor. Bilecik'te iki araç birbirinin içine girerken, Samsun'da ise havalanan otomobil diğer şeritteki aracın üzerine düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2013 Güncelleme 21 Mayıs 2013, 00:00
En’kaza döndü

İÇİNDEKİLER

Bilecik Bozüyük'te meydana gelen trafik kazasında bir araç paramparça olurken sürücüsü de yaşamını yitirdi. Bozüyük -İnegöl karayolunun 17. kilometresinde Adil Yayla (52) idaresindeki otomobil, Delielmacık köyü yol ayrımından geçiş yapmaya çalıştığı esnada Ercan Erol (50) idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada iki otomobil birbirinin içine girdi. Adil Yayla'nın kullandığı otomobil ikiye ayrılırken, sürücüsü de olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan, diğer araç sürücüsü Ercan Erol ile aynı araçta bulunan Emre Karakaya (20) ve Anıl Camcı (30) ise hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinni bulunmadığı belirtüildi.

UÇTU VE ÜZERİNE DÜŞTÜ
Samsun Sahil yolunda ise sürücüsü belirlenemeyen otomobil, kaldırıma çarpıp karşı şeride geçerek Çiğdem Özfırat yönetimindeki otomobilin üzerine düştü. Kazada, sürücü Çiğdem Özfırat, Turgay Özfırat ve Taner Erdemli hayatlarını kaybetti. Yaralanan Deniz ve Deren Özfırat, Vahit Dinç, Adnan Özyurt ile Recep Kurt ise tedavi altına alındı.