Eceli peşinde

2 aylık eşini terk edip 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle yaşamaya başlayan adam, kayınbiraderleri tarafından sokak ortasında bıçak ve sopayla feci şekilde öldürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2013 Güncelleme 20 Mayıs 2013, 00:00
Eceli peşinde

İÇİNDEKİLER

İstanbul Bahçelievler'de bir yıl önce Asuman T. ile evlenen 35 yaşındaki Alaattin Öztaş, iddiaya göre nikahtan 2-3 ay sonra evi terk ederek 10 yıldır beraber yaşadığı sevgilisine geri döndü. 8 aydır eve uğramayan Alaattin Öztaş'ın kayınbiraderleri, kızkardeşlerini yüzüstü bırakan enişteyi takip etmeye başladı. İki hafta önce Bahçelievler, Kıbrıs Caddesi'nde uzun zamandır aradıkları Alaattin Öztaş'ı gören Ayhan T. (40), Murat T. (38), Okan K. (19), eniştelerini kovalamaya başladı. Ellerinde sopa ve bıçak olan üç kişiden Ayhan T. elindeki bıçağı yakaladığı Öztaş'a sapladı. Diğer iki zanlı ise Öztaş'a sopalarla vurdu. Aldığı bıçak ve sopa darbeleriyle ellerinden kurtulmaya çalışan Öztaş, 50 metre koştuktan sonra yere yığıldı. Hırsını alamayan 3 kişi Öztaş'a sopa ve tekme ile vurmaya devam etti.

KAMERADAKİ DEHŞET
Kıbrıs Caddesi'nde yaşanan olaylar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Aldığı bıçak darbelerinden sonra 50 metre koşan Alaattin Öztaş, yaralı halde ölümden kaçarken son kez güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Güvenlik kameralarında yaralı olarak kaçan Öztaş'ın yere yığıldığı, peşindeki 3 kişinin ise Öztaş'a sopa ve tekmelerle saldırmaya devam ettiği görülüyor. Elinde tüfek, sopa ve bıçak olan 3 kişi daha sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyorlar. Saldırı sonrasında Alaattin Öztaş hayatını kaybederken, görüntüleri inceleyen polis, Ayhan T., Murat T., Okan K. ve Sevda T.'yi (18) yakaladı. Mahkemeye sevk edilen 4 kişiden 3'ü tutuklanırken, Sevda T. serbest bırakıldı.

Deniz DERİN