Doktora evinde maskeli baskın

Opr. Dr. Bahattin Dülek ve eşi, evlerinde dehşet dolu anlar yaşadı. Kar maskeli iki saldırgan, bağladıkları doktoru bacağından vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2013 Güncelleme 10 Mayıs 2013, 00:00
Doktora evinde maskeli baskın

İÇİNDEKİLER

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. Bahattin Dülek'e (63) ait eve gelen eldivenli ve kar maskeli iki saldırgan, evin hanımı 65 yaşındaki Zeliha Dülek'i tartaklayıp içeri girdi. Saldırganlar, evde yalnız olan Zeliha Dülek'i bir sandalyeye oturtup, el ve ayaklarını bağlayarak eşinin gelmesini beklemeye başladı. Mesai sonrası eve gelen iki çocuk babası Opr. Dr. Bahattin Dülek, kapıyı açtığında karşısında iki saldırganı görünce şoke oldu. İki saldırgan önce dövdükleri Dr. Dülek'i ardından eşinin yanındaki bir başka sandalyeye bağladı. Saldırganlardan biri tabancayı çıkartıp Dr. Dülek'in sağ diz kapağına iki el ateş etti. İki saldırgan daha sonra koşarak evden çıktı.

ÇEVREDEKİLER KOŞTU
Silah sesleri üzerine eve koşan çevredekiler, dehşet dolu anları yaşayan Dülek çiftinin el ve ayaklarını çözüp durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlileri, Opr. Dr. Dülek'i ambulansla görevli olduğu Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.