Genel kültür sıfır

Kim Milyoner Olmak İster'de Boğaziçi Üniversitesi mezunu yarışmacı ilk soruda elendi. Hiç para elde edemedi. Hem Kenan Işık, hem de izleyiciler hayret etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2013 Güncelleme 19 Nisan 2013, 01:30
Genel kültür sıfır

İÇİNDEKİLER

atv'de yayınlanan ve Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma, yine önceki geceye damgasını vurdu. Pazarcı Ümmiye Gürbüz teyzenin bile hiç bir joker kullanmadan 8 soruyu bildiği yarışmada, seçkin üniversite mezunları ilk soruda elenmeye devam ediyor. Önceki gece yarışan turizmci Murat Bulutlu, İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olduğunu belirtti.

TAM 5 DİL BİLİYOR
Almanca, İngilizce, Rusça, İspanyolca ve Lehçe bildiğini söyledi. Ayrıca üç dil daha öğrenmek için kursa gittiğini bildirdi. Bulutlu kendisine çok güvendiğini, amacının 1 milyon lira kazanmak olduğunu söyledi. Yarışmayı izleyen kabin görevlisi kızı da babasına çok güvendiğini belirtti. Bulutlu, ilk soru ekranda belirdiğinde kısa süre düşündü. Hayatın içinden bu soruya verdiği cevap, hem salondakileri, hem de Kenan Işık'ı şoke etti.

KIZI BİLE HAYRET ETTİ
Kızı da büyük hayal kırıklığı yaşadı. İlk genel kültür sorusunda "Yumurtaya can veren Allah'ım" cevabını seçmeyip yanlış olan "Karıncaya can veren Allah'ım" şıkkını tercih eden Bulutlu, yarışmaya veda etti. "Sağlık olsun" diyerek programdan "Sıfır" lira ile ayrıldı. Kenan Işık, "Gerçekten üzgünüm. Hayat böyle bir şey. Gerçekten ne zaman ne olacak, ne bitecek önceden kestirmek mümkün değil" şeklinde konuştu.


ELÇİN ÇAMKAYA