Eski eşi öldürdü

Hülya Aydın eski eşi tarafından eski patronu S.Ş ile ilişkisi olduğu düşüncesiyle öldürüldü. Aydın'ın cesedini elbise dolabına saklayan eski koca kayıplara karıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2013 Güncelleme 07 Nisan 2013, 00:52
Eski eşi öldürdü

İÇİNDEKİLER

İzmir'de 36 yaşındaki Hülya Aydın, A.İ.'den boşandıktan sonra 18 yaşından küçük iki oğluyla Karşıyaka'da ev kiralayarak buraya taşındı. Bir halı yıkama fabrikasında çalışmaya başlayan Aydın, işyeri ortaklarından S.Ş.'nin tacizine uğramaya başladı.

KORUMA VERİLDİ
Ortaklıktan ayrılan S.Ş. yine de Aydın'ın peşini bırakmadı ve tacizlerine devam etti. Bunun üzerine 1 Nisan'da İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na koruma talebiyle başvuruda bulunan Aydın, 2 Nisan günü polis tarafından eski patronu S.Ş.'ye karşı korumaya alındı. İddiaya göre S.Ş. bunun üzerine Aydın'ın eski kocası A.İ.'yi arayarak "Eski eşin ile ilişkimiz vardı. Sen araya girmeseydin evlenecektik" dedi. İstanbul'da bulunan eski koca A.İ., hemen İzmir'e gitti. İki oğlunun da şehir dışında olması nedeniyle eski eşiyle evde yalnız görüşen Aydın, A.İ. tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Eski eşinin cesedini dolaba koyan A.İ., kayıplara karıştı. İki gün sonra A.İ. Hülya Aydın'nın çalıştığı halı yıkama fabrikasının sahibi olan Rüstem Demiray'ı arayarak "Hülya'yı öldürdüm. Cesedini elbise dolabına koydum" dedi. Eve giden polis ekibi, elbise dolabında talihsiz kadının cesediyle karşılaştı.