Na'file aşk !

Filenin Sultanı Neslihan Darnel boşandı. İddalar sayı yaptı. Eşinin bir İtalyan sporcu ile aşk yaşadığı dedikodusunu duyan ünlü sporcu, soluğu mahkemede aldı. Kocasının tüm ikna çabaları ise boşa çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2013 Güncelleme 29 Mart 2013, 01:27
Na’file aşk !

İÇİNDEKİLER

Bu kez smaçları ile değil ayrılığıyla gündem yarattı. Filenin Sultanları'nın yıldızı Neslihan Darnel, 7 yıllık eşi Orkun Darnel'den boşandı. Mutlulukları ile parmak ısırtan çiftin ayrılığı şaşırttı. Herkes "Neden ayrıldılar" sorusuna yanıt ararken dedikodular da sayı yaptı. Buna göre çiftin N&O adlı bir menajerlik şirketi vardı. Orkun Darnel, şirketi aracılığıyla İtalyan kadın voleybolcuları Galatasaray'a transfer etti.

YAKIN ÇEVRESİNE GÖRE...
Bu sırada Orkun'un Simona Gioli adlı İtalyan voleybolcu ile oldukça yakınlaştığı öne sürüldü. Çiftin çevresinden edinilen bilgiye göre Orkun, Gioli ile samimiyeti ilerletti. Eşinin kendisini aldattığına inanan Neslihan da boşanma kararı aldı. Genç adam, eşini fikrinden vazgeçirmek istedi. Ancak Neslihan kararından dönmedi. Neslihan ile Orkun'un adı bir de iş mahkemesindeki davaya karıştı. Buna göre Orkun ve Neslihan, akrabaları Mehmet Altuğ Darnel ile 2007'de 500 bin lira sermayeyle bir şirket kurdu. Ardından Darneller, Eminönü'nde 6 katlı otel açtı. Şirketin yönetim kurulu başkanı ise Mehmet Altuğ Darnel'di. 2008'deki maddi kriz nedeniyle otelin restorasyonu bitmedi.

OTEL DAVASI SÜRÜYOR
Bu kriz sürecinde Mehmet Altuğ Darnel, oteli satma kararı aldı. Boşanan çifte, paylarına düşen miktarın ödeneceği vaadinde bulundu. Yapılan anlaşmaya göre otel 2 milyon 700 bin euroya satılacak ve 1 milyon 300 bin euro Neslihan ile eşine ödenecekti. Ancak Mehmet Altuğ Darnel, gizlice oteli devretti. Bu satıştan haberi olmayan Orkun ve Neslihan, akrabalarına dava açtı.

'KULLiYEN YALAN'
TAKVİM'e konuşan Orkun Darnel ise söylentileri yalanladı: "İddia edildiği gibi böyle bir ilişki ve aldatma yok. Ben bu kelimeleri bile kullanmak istemiyorum. Böyle bir menajerlik şirketi de yok. Yazılanlar bizi üzüyor. Ayrıca adı geçen kişi evli. Eşi de sık sık Türkiye'ye geliyor. Bu konuda asılsız haber yapanları mahkemeye vereceğim. Gıybet etmişler. Gıybetin öbür dünyada affı yok."

* Neslihan Darnel, eşi hakkında çıkan iddialara ateş püskürdü. Ünlü voleybolcu, İtalyan meslektaşı ile ailece görüştüklerini söyledi. Böyle bir aldatmanın olmadığını belirten Neslihan, "Orkun'la karşılıklı anlaşarak boşanmaya karar verdik" dedi.

MEVLÜT YÜKSEL