Kan'dan adam

Eğlenceden dönen Yusuf P. ile Songül A. tartıştı. Direksiyondaki genç sevgilisini sırtından bıçakladı. Ancak bu sırada kaza yaptı. Genç kız kaçmaya çalışırken araya giren vatandaş da maganda sevgilinin saldırısına uğradı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2013 Güncelleme 11 Şubat 2013, 01:21
Kan’dan adam

İÇİNDEKİLER

İzmir Konak'ta meydana gelen bir olay magandanın sınır tanımazlığını ortaya koydu. Kanlı olay dün saat 00.30 sıralarında, Etiler Mahallesi Mürsel Paşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Hafta sonu gittikleri bir eğlence mekanından dönen Songül A. (24) ile arkadaşı Yusuf P. (27) arasında iddiaya göre kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Yusuf P., otomobiliyle seyir halindeyken, cebinden çıkardığı bıçakla tartıştığı Songül A.'yı sırtından yaraladı. Yaşanan boğuşmada kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki telefon hattı kutusuna çarptı. Panikle araçtan kendini dışarı atan kadının peşinden elindeki bıçakla inen Yusuf P.'yi gören vatandaşlar durdurmak istedi.

ARAYA GİRENE DE BIÇAK
Yusuf P., o anda oradan geçmekte olan ve kendisine müdahale etmek isteyen Murat Günay'yı de (41) karnından bıçaklayarak yaraladı. Yusuf P.'yi elinde bıçakla gören trafik ekipleri anonsla durumu 155 polis haber merkezine bildirip destek istedi. Gelen ekibin müdahalesi ile Yusuf P. yakalandı. Gelen destek ekiplerle güçlükle zapt edilen Yusuf P., gözaltına alınarak Basmane Polis Merkezi'ne götürüldü. Bıçakla yaralanan Songül A. ile Murat Günay Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki yaralı tedavilerinin ardından taburcu edildi. Polis merkezine giden yaralıların şikayetçi olmaması üzerine, alkollü olduğu öğrenilen Yusuf P. serbest bırakıldı. Savcının talimatıyla Yusuf P.'nin evraklarının elden adliyeye gönderileceği öğrenildi.

Metin BURMALI