Sonunu kaydetti

Facebook'ta "Yük olmayı sevmem. Öylece gideceğim. Azrail, yorulma kanka"diye yazan genç, av tüfeğiyle intihar ederken, cep telefonuyla da kendi sonunu kaydetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2013 Güncelleme 28 Ocak 2013, 00:00
Sonunu kaydetti

İÇİNDEKİLER

Antalya Demre'de ailesiyle birlikte oturan 20 yaşındaki Muhammet Deniz Göktaş, babası Ramazan ve annesi Hayriye Göktaş'la biber serasında çalışmaya gitti. Anne ve babasının yanından ayrılan Göktaş, seranın başka bir köşesine geçti. Bir süre sonra serada silah sesi duyuldu. Sesin geldiği yöne koşan Ramazan Göktaş, oğlunun kanlar içindeki bedeniyle karşılaştı. Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Göktaş'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Muhammet Deniz Göktaş'ın av tüfeğiyle çenesinin altına ateş ederek yaşamına son verdiğini belirlendi. Talihsiz gencin kamerasını açık bıraktığı cep telefonu yanında bulundu. Göktaş'ın intihar anını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya çıktı.

FACEBOOK'A YAZDI
Muhammet Göktaş'ın Facebook'ta ölümünden kısa süre önce yazdığı mesajda "Yük olmayı sevmem. Öylece gideceğim. Azrail yorulma kanka. İntihar edeceğim. Her şey için özür dilerim, üzgünüm" sözleri dikkat çekti.