Baltalı soygun

Elindeki baltayla bankanın camlarını kırıp içeri giren genç, güvenlik görevlisi tarafından yakalandı. Yüzsüz soyguncu, "İşe gir dediler, ben de bankaya girdim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2013 Güncelleme 03 Ocak 2013, 00:00
Baltalı soygun

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nde gözü kararan Murat Güren isimli genç, ilginç bir soygun girişiminde bulundu. İzmit'te saat 23.30 sularında elindeki baltayla yan yol üzerinde bulunan İş Bankası Şubesi'ne gelen Murat Güven, bankanın giriş kapısındaki camlarına baltayla vurmaya başladı. Camda açtığı gedikten içeri giren Güven, bankadaki masaları gezerek çekmecelerde para aramaya başladı. İçeride kısa bir süre dolaşıp para arayan zanlı, banka içerisindeki güvenlik görevlisi tarafından kısa süren bir boğuşmadan sonra etkisiz hale getirildi. Bu sırada bankanın alarmının çalması sebebiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

POLİSE TESLİM ETTİ
Güvenlik görevlisi, yakaladığı baltalı soyguncuyu olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti. Önce doktor kontrolü için hastaneye getirilen zanlı, daha sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Murat Güven'in polisteki ifadesinde, "Bana işe gir diyorlardı. Ben de bankaya girdim" dediği öğrenildi. Zanlı adliyeye sevk edildi.