Dr. Jigolo şoku

İnternette 'jigolo yapma' vaadiyle binlerce kişiyi dolandıran 4'ü kadın 9 kişi gözaltına aldı. Jigolo olmak için başvuranlar arasında doktor, avukat ve üniversite öğrencileri de var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2012 Güncelleme 20 Kasım 2012, 02:46
Dr. Jigolo şoku

İÇİNDEKİLER

Antalya'da polise, bir internet sitesinin birçok kişiyi 'jigolo yapma' vaadiyle üyelik parası adı altında dolandırdığı ihbarı yapıldı. Harekete geçen ekipler, siteyi incelemeye alarak, verilen banka hesaplarına para yatıran kişilere ulaştı. Ardından siteyi kuran ve işleten şebekenin üyeleri için İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Antalya'da operasyon düzenlendi. Şebeke lideri O.D. ile 4'ü kadın 9 kişi gözaltına alındı.

GOLD, GÜMÜŞ, BRONZ ÜYELİK
Siteyi 2 yıl önce kuran şebeke üyeleri, jigololuk yaparak para kazanmak isteyenler için telefon numaraları verdi. Jigolo sitesine üyelik için arayanlar arasında doktor, avukat ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu ortaya çıktı. Bu yöntemle Türkiye'nin her yerinden binlerce kişi gold, gümüş ve bronz üyelikler için banka hesabına 300 ile 500 lira arasında para yatırmaları istendi. Yüz binlerce liralık vurgun yapan ve lüks içinde yaşayan şebeke üyelerinin aylık harcamalarının kişi başı 10 bin lirayı aştığı belirtildi.