Plakaya özel adres

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oğlunun adını taşıyan özel plaka almak için kısa süreliğine Fatih'li oldu Amacına ulaşınca, tekrar adres değişikliği yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2012 Güncelleme 26 Ekim 2012, 03:10
Plakaya özel adres

İÇİNDEKİLER

Lüks arabalara olan tutkusuyla bilinen Cem Yılmaz, "En hızlı baba" oldu! Oğlu Kemal daha dünyaya gelmeden 450 bin euroya Ferrari Italia 458 marka son model bir araba aldı. Oğlu doğduktan sonra yüzünde gülücükler eksik olmayan ünlü komedyen, bu aracın plakasına ise her zamankinin aksine çektiği filmleri değil, oğlu "Kemal Yılmaz"ın adının baş harflerini yazdırdı. TAKVİM, ünlü komedyenin super lüks Ferrari otomobiline aldığı 34 KM plakanın detaylarına ulaştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, iddiaya göre amacına ulaşmak için şu yolu takip etti. Oğlu adına alacağı plaka için otomobilinin ruhsat adresini, oturduğu Etiler'den geçici olarak Fatih Akşemşettin Mahallesi'ne aldırdı. Yılmaz, burada oturuyormuş gibi adres kaydını aldıktan sonra, otomobilinin ruhsatını da bu adrese çıkarttı. Ruhsat Fatih'te çıktıktan sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek 34 KY plakasını aldı. Geçici adres ile oğlu adına özel plakayı alan Cem Yılmaz, bir ay sonra ikinci hamleyi yaptı. Ruhsat değişikliği ile ikametgah adresini, Fatih'ten Beşiktaş Etiler'e aldırdı.

EVLAT KURAL BOZDURDU
Süper lüks otomobil tutkunu olan ünlü komedyen Yılmaz, daha önce otomobillerine filmleri 'G.O.R.A', 'A.R.O.G' ve 'Yahşi Batı' yazan plakaları almıştı. Ancak babalık duygusunu tadan Cem Yılmaz, yeni otomobilinin plakasında oğlundan ilham aldı.



MEVLÜT YÜKSEL