Es'tetikçi

Ünlü estetisyen Nazım Durak açtı ağzını yumdu gözünü. Ajda Pekkan'a yüklenen Durak "Gözleri kurbağa, dudakları maymun poposu gibi. Hilkat garibesi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2012 Güncelleme 12 Ağustos 2012, 00:00
Es’tetikçi

İÇİNDEKİLER

Magazinseverleri ekrana kilitleyen efsane program UçanKuş'un önceki geceki konuğu ünlü estetik cerrahı Prof. Dr. Nazım Durak oldu. Ünlü cerrah bir çok yıldız isim yorumlarda bulunurken, Ajda Pekkan için söyledikleri ise yenilir yutulur cinsten değildi. Nazım Durak, şunları söyledi:

AJDA'NIN EGOSU YÜKSEK
"Ajda Pekkan sanıyorum 10- 15 tane estetik operasyon geçirmiş. Ajda'nın estetikleriyle gündeme gelmesine hiç katılmıyorum. Ajda ne bir hayır kurumuna yardım etmiştir ne bir okul yaptırmıştır, ne de bir çocuğu evlatlık almıştır. Ajda'nın konserleriyle gündeme gelmesi ise çok normal. Çok muazzam elektronik ses ve ışık düzenleri var. Benim için hiç bir özelliği olmayan bir sanatçı. Estetik operasyonları da çok başarısız. Hilkat garibesine benziyor. Kurbağa gibi bakıyor gözleri. Yüzünde hiç bir mimik yok. Dudakları da maymun poposu gibi... Ayrıca egosu çok yüksek. Ajda Hanım'ı kesinlikle beğenmiyorum..." Hızını alamayan estetik cerrahın gazabından Tarkan da nasibini aldı. Ünlü cerrah "Tarkan yanaklarını doldurtmuş. Bir takım dolgu maddeleriyle yanaklarınızı doldurursanız elmacık kemikleri dışarı çıkar. Burnunda da ufak bir müdahale olabilir" dedi. Durak, Özge Ulusoy için ise "Güzel bir bayan ama fotojenik değil. Yakından gördüğüm için söylüyorum bunu" diye konuştu. Saba Tümer'i de tefe koyan Durak, "Kilolu, boyu kısa, kalçaları çok geniş, çok hafif bir kamburluk da var. Televizyon ekranı için bir esprisi yok. Çoğu konuşmalarını da anlamıyorum" diye konuştu.

ELiYLE DiŞiNi KARIŞTIRDI
Nazım Durak'ın ağır derecede eleştirdiği Ajda Pekkan önceki gün Kuruçeşme'de iki asistanı, şoförü ve köpeğiyle birlikte çıktığı market alışverişinde objektiflere takıldı. Köpeğini de markete sokup yaklaşık yarım saat içinde bir alışveriş arabasını ağzına kadar doldurtan Pekkan'ın bir ara eliyle dişlerini karıştırması ise dikkatlerden kaçmadı. Makyajsız olduğu görülen Pekkan'ın çıkışta ise ağzını bıçak açmadı.