Reddi anne

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2012 Güncelleme 28 Mayıs 2012, 03:57
Reddi anne

İÇİNDEKİLER

Japonya'da evlenen Gaziantepli Fevzi Deniz ile Michiko Nizhizuka'nın çocuk gerginliği sürüyor. Mahkeme kararıyla kızını görebilen anne Michiko Nizhizuka, Japonya'dan Gaziantep'e geldi. Baba Fevzi Deniz annenin talebi üzerine 7 yaşındaki kızı Kader Deniz'i görüşme yerine götürdü. Küçük kız bütün ısrarlara rağmen annesi ile görüşmek istemedi. Babası ve iki avukatın ısrarlarına rağmen annesiyle görüşmek istemeyen Kader'in, psikolojisinin bozulmaması için görüşme iptal edildi. Anne Michiko Nizhizuka, bunun üzerine kızını göremeden 9 bin kolometre katederek geldiği ülkesine geri döndü.

BİR AY İZMİR'DE
Fevzi Deniz, boşandığı Japon Michiko Nizhizuka'nın kızına yeteri kadar zaman ayırmadığını ve çocuğu ilgisiz bıraktığını belirterek, "Daha önce kızımı annesiyle görüşmesi için bir aylığına annesine teslim ettim. Çocuğum annesiyle İzmir'de bir ay boyunca kaldı. Kızım döndüğünde tanınmayacak haldeydi. Yani 6 kilo zayıflamış ve üzerinde doğru dürüst bir elbise bile yoktu. O şekilde kızım bana tekrar teslim edildi. Kızım beni gördükten sonra ağlamaya başladı. Tabii kızımın psikolojisi de artık bozulmuştu" dedi.

JAPONYA YASAK
Fevzi Deniz, "Ben her zaman annesinin gelip görmesini isterim. Ben, avukatım ve annenin avukatı görüşme için kızımı ikna etmeye çalıştı. Ne yaptıysak gitmek istemedi" diye konuştu. Fevzi Deniz'in, Michiko Nizhizuka'nın talebi üzerine Japonya'ya girişinin yasaklandığı öğrenildi.