Kına yaktı

Dünyaevine girmeye hazırlanan çiftin, çeyizleriyle döşedikleri ev yandı. 40 bin TL'lik eşyaları taksitle alan gençler, o akşam da kına gecesi yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2012 Güncelleme 28 Mayıs 2012, 02:05
Kına yaktı

İÇİNDEKİLER

Ordu'da düğün hazırlığı yapan genç çift evlerinin yanmasıyla şoke oldu. 22 yaşındaki Özlem ile 29 yaşındaki Bülent Bahar çifti Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı 1322. Sokak üzerinde daire kiralayarak bütün eşyalarını eve yerleştirdi. Ancak geçen Cuma günü alışveriş için çarşıya giden genç çift, döndüklerinde evlerinin yandığını görünce şok geçirdi. 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede başlayan yangın vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer dairelere sıçramadan söndürüldü. İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangında çiftin bütün eşyalar kullanılamaz hale geldi. Evde yaklaşık 40 bin TL dolayında zarar oluştuğu belirtildi.

AKŞAM KINA GECESİ
Büyük şok yaşayan Özlem-Bülent Bahar çifti, bu olumsuz tabloya rağmen önceki akşam Cumhuriyet Mahallesi'ndeki gelinin babasının evinin önünde kına gecesi düzenleyerek akrabaları ve yakın dostlarıyla bir araya gelip eğlendi. Dün akşam da düğünleri yapılan genç çift geceyi bir otelde geçirdi. Daha sonra da bir süreliğine ailelerinin yanında oturacakları ifade edildi. Bülent Bahar bir fabrikada asgari ücretle çalıştığını, eşyalarını ise taksitle satın aldığını söyledi.

TAKSİTLE ALDILAR
Çıkan yangında yaklaşık 40 bin lira zarar oluştuğu ve gidecek bir yerlerinin de olmadığını söyleyen Bahar, "Mağdur olduk. Büyük bir özenle kendi evimizi düzenledik. Ancak kötü bir sürprizle karşılaştık. Bütün eşyaları taksitle almıştık. Şimdi hepsi yandı. Yerine nasıl koyacağız bilemiyoruz" dedi. Bir markette çalışan Özlem Bahar ise, çeyizini birkaç gün önce eve yerleştirdiğini, bütün eşyalarının kullanılmaz hale gelmesiyle üzgün olduklarını kaydetti.