Mucizenin adı Meksel

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2012 Güncelleme 27 Mayıs 2012, 03:44
Mucizenin adı Meksel

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beyoğlu'nda MOBESE kameraları adeta bir mücizeyi kaydetti. Kırmızı ışık yanınca duran araçların arasına yanında iki çocuk bulunan bir kadın sürücüye elindeki kağıt mendili satmak istiyor. Bu sırada araçlar için yeşil ışık yanıyor. Tam o anda annesinin yanında bulunan adının Meksel olduğu öğrenilen 5 yaşındaki çocuk, az sonra hareket edecek minibüsün önünden yolun karşısına geçmeye çalışıyor.

KİMSE DURMADI
Yeşil ışıkla birlikte gaza basan minibüs sürücüsü, küçük çocuğu farketmiyor. Küçük çocuk, minibüsün altında kalıyor. Annesinin çığlıkları arasında, minibüsün arka sol tekerleği küçük çocuğun üzerinden geçiyor. Olan biteni farketmeyen sürücü yoluna devam ediyor. Çaresiz anne, yerde yatan Meksel'i kucağına alıp arkadan gelen araçların sürücülerinden yardım istiyor. Ancak hiçbir sürücü durmuyor. Meksel'i ezen aracın sürücüsü ise çevredekilerin uyarmasıyla yolun sağında duruyor.

HASTANEDE KONUŞTU
Küçük Meksel'in yardımına çevredeki vatandaşlar yetişiyor. Meksel olay yerine çağrılan amsulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı ufak eziklerle atlatan Meksel, hastanede görüntülendi. Meksel, "Üzerimdem minibüs geçti" derken olayın şokunu yaşıyordu. Küçük Meksel gördüğü tedavi sonrası taburcu edildi. Sürücü ise, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.