Kirli işbirliği

Kayseri'de patlayan bombanın arkasından terör örgütü PKK ile Suriye'nin ortak planı çıktı. Hainlerin bahar hamlesine, komşu da bombalarıyla destek oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2012 Güncelleme 07 Ekim 2017, 14:06
Kirli işbirliği

İÇİNDEKİLER

Kayseri'de Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırının şifresi çözüldü! İstihbarat birimlerine göre, terör örgütü PKK ile Suriye, Türkiye'ye karşı ortak saldırılar planladı.

İKİ GÖZALTI
Bölücü örgüt, kış döneminde aldığı ağır darbelerin rövanşı için harekete geçti. Hatta iddiaya göre, Kayseri'de patlatılan bombanın asıl hedefi, Ankara'daki önemli bir kamu binasıydı! İntihar eylemini yapan 2 teröristin ise Suriye'den yurda girdiği belirlendi. Şanlıurfa polisi, dün Suruç'ta, iki canlı bombaya yardım eden 2 kişiyi gözaltına aldı.

ARANIYOR!
İki teröristin Gaziantep'ten getirtilen 06 plakalı aracın bagajına 20 kg. bomba koyduğu saptandı. Suriye'den getirdikleri A-4 plastik patlayıcıları devreye sokan teröristlerin, A.Ç.'nin evinde saklandığı anlaşıldı. A.Ç. ile onları Suriye sınırında karşılayan ve Gaziantep'te bomba yüklenen aracı ayarlayan M.D. de gözaltına alındı. Polis, arabayı Antep'ten Suruç'a getiren
B.Ö.'nün peşinde...

İŞTE O TERÖRİSTLER!
Gaziantep
'ten bomba yükledikleri otomobili Kayseri'de patlatan teröristlerin, MOBESE kameralarına yakalanan görüntüleri ortaya çıktı. Hainlerin, otomobilde son derece soğukkanlı oldukları görüldü. Saldırıda tamamen parçalanan teröristlerin üzerinde ise sahte kimlik bulundu. Hainlerin gerçek kimliğinin ise "Eriş" kod adlı Cengiz Özek (24) ile "Andok" kod adlı Ramazan Yıldız (26) olduğu belirlendi.


ALPER SANCAR