Pahalıya patladı

Polis, müşteri kılığına girerek 4 Rus hayat kadınını suçüstü yakaladı. Müşterilerle internetten iletişim kuran kadınların ücret tarifeleri dudak uçuklattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2012 Güncelleme 23 Mayıs 2012, 00:00
Pahalıya patladı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beşiktaş'ta, müşteri kılığındaki polisle fuhuş için pazarlık yapan 4 Rus kadın yakalandı. İhbar üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü polisleri, Rusya'da hizmet veren bir internet sitesindeki kadınların bilgilerini inceledi. Kadınların Türkiye'de hizmet verdiğini fark eden polisler internetten iletişime geçti.

İNDİRİM YOK
Bir polis, internette verilen numarayı aradı. Kendisini Bursalı müteahhit olarak tanıtan polis, "İhale için üç arkadaşımla İstanbul'a geldik. İhaleyi de kazandık. Felekten bir gece geçireceğiz. 3 arkadaşın var mı? Fiyatınız son ne olur" diye sordu. Karşıdan "Arkadaşlarım var. Ama indirim söz konusu değil" yanıtı geldi. Polisin "Tamam o zaman. Ama otel değil iki tane 2+1 rezidans tuttuk" sözleriyle üzerine ikna olan kadın, rezidansın telefonunu da aldı. Polis, odalara yerleştikten sonra kadınlar aradı. Polis, "Biz yerleştik. Ama barda buluşuruz. Birkaç kadeh içki içeriz" dedi. Grup, barda buluştu. 4 polis, bir gecelik ilişki için toplam 8 bin 200 euro ödedi. Daha sonra da daireye çıktı. Parayı alan kadınlardan biri, "Önce duş yapmalıyız. Önce biz... Sonra siz..." dedi.

POLİSİ MAFYA SANDI
Bornozla odaya gelen kadını gören polis, "Bu kadar yeter. Artık üzerini giy" diye konuştu. Bunun üzerine polisi mafya sanan bir kadın, "Siz Türk mafyası mısınız?" diye sordu. Bir başka kadın bayıldı. Kimliklerini gösteren polis, kadınları önce sağlık kontrolü için hastaneye sonra da emniyete götürdü. Kadınlardan biri "Zevkin suçu olmamalı. Bu nasıl anlayış" dedi. Kadınlar, sınır dışı edilecek.

ÇITIR ÇEREZ OPERASYONU
İstanbul' da bir fuhuş operasyonu da Jandarma'dan geldi. Büyükçekmece ve Silivri'deki operasyonda yurt dışından mankenlik vaadiyle getirdikleri kadınları pasaportlarına el koyup senet imzalatarak zorla pazarlayan 15 kişilik bir fuhuş çetesi çökertildi. Başını Fikri Baştuğ isimli sabıkalının çektiği çetenin PKK'ya para aktardığı belirlendi. Çetenin zengin müşterilere kadınları fındık fıstık gibi çerez isimlerle pazarladığı tespit edildi. Kadınların 5'inde ise bulaşıcı hastalık tespit edildi.


Barış SÖZAL