Fantezi rezilliği

Kendisini sürekli taciz eden adamı ağaca bağlayıp çıplak fotoğraflarını çeken kadın, kurduğu tuzağı anlattı. Tacizci, "Fantezi yapalım" sözünü duyunca hemen razı oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2012 Güncelleme 19 Mayıs 2012, 02:24
Fantezi rezilliği

İÇİNDEKİLER

Samsun'da eşinden boşandıktan sonra tek başına yaşayan 28 yaşındaki M.D., kendisini rahatsız eden 33 yaşındaki Durmuş K.'yı ağaca bağlayıp vücudunu bıçakla çizdi. M.D. olayı intikam için yaptığını söyleyerek, "O gün yarı çıplak fotoğraflarını çektim. Onları afiş yaptırıp gelişi güzel mahalledeki sokaklara yapıştırarak rezil edecektim. Çünkü bana iftira atıp, dedikodu çıkarmıştı. Sokağa çıkacak yüzüm kalmamıştı" dedi. 14 Mayıs akşamı Canik ilçesinde meydana gelen olayda, 5 çocuk annesi M.D., kendisini sürekli sözlü taciz eden ve hakkında dedikodu çıkaran Durmuş K. ile buluşup ormanlık alana götürdü.

DEDİKODU YAPTI
Durmuş K.'ya "Fantezi yaparak cinsel ilişkiye girerim" diyerek kandırıp ağaca bağladı. Yarı çıplak soyduğu Durmuş K.'nın yüzüne ve vücuduna çizikler yaptı. Peşinden de yakınlarını arayıp bulunduğu yeri söyledi. Durmuş K.'nın yakınlarının polise haber vermesi üzerine olay yerine giden ekipler ağaçtan çözdü. Olayın nasıl geliştiğini anlatan M.D. tek amacının hakkında ortaya atılan dedikoduların gerçek olmadığını ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. M.D., "Durmuş K., boşandığım eşime ve ağabeyime kendisiyle ilişkim olduğunu, hatta başka erkeklerle de ilişkim olduğunu söylemiş. Herkes benim hakkımda ileri geri konuşuyordu. Sokağa çıkacak yüzüm kalmamıştı" dedi.

ORMANDA BAŞ BAŞA
İntikam almayı planlayan genç kadın kendisini arayan Durmuş K.'nın buluşma teklifini kabul etti. M.D., "Yürüyerek ormanlık alana gittik. Bir ağacın altına oturduk. Durmuş benimle ilişkiye girmek istediğini söyleyerek öpmeye çalıştı. Ben de fantezi yaparak ilişkiye girmeyi sevdiğimi söyledim. Ve onu ağaca bağlamak istediğimi belirttim. O da kabul etti. Ağaca yaslanıp ellerini arkaya uzattı. Gömleğini, pantolonunu ve başımdaki eşarbı kullanarak Durmuş'u ağaca bağladım. Sonra çantadan bıçağı çıkarıp göğüs ve alnına çizikler yaptım. Sonra boşandığım eşimi arayarak Durmuş sana gerçekleri anlatacak dedim. Telefonu ona verdim. O da bana iftira attığını söyledi" dedi. Birbirinden şikayetçi olan M.D. ve Durmuş K. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.