Havada dehşet

Rus turist bin 700 metreden paraşütle atladı. 70 metre kala paraşütü kapanan kadın, ağacın üzerine düştü. Şanslı Rus'un sadece kolu kırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2012 Güncelleme 08 Mayıs 2012, 15:16
Havada dehşet

İÇİNDEKİLER

Fethiye'de yamaç paraşütü yapan Rus kadın turistin paraşütü kapanınca korku dolu anlar yaşandı. Bayan paraşütçü kazayı kırıklarla atlattı. Rusya'dan grup halinde Ölüdeniz'e hem yamaç paraşütü ile uçmak hem de tatil yapmak amacıyla gelen 27 yaşındaki Victoria Myzina, dün öğleden sonra uçuş yapmak için Babadağ'a çıktı.

KONTROLÜ YİTİRDİ
1700 metrelik uçuş pistinden tüm kontrolleri yaparak uçuşa geçen Myzina inişe 70 metre kala kontrolü kaybetti. Paraşütü kapanan turist şans eseri bir ağacın üzerine düştü. Yöredeki paraşütçüler ve Babadağ'daki kurtarma görevlileri tarafından kurtarılan yaralı turist, 112 acil ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

KUŞLAR GİBİ
Sol kolunda kırık tespit edilen paraşütçü müşahede altına alındı. Rus bayan paraşütçü Myzina, 3 yıldan bu yana yamaç paraşütü eğitimi aldığını ve kazanın kendi hatasından kaynakladığını söyleyerek, "İyileşir iyileşmez yine Ölüdeniz'e gelip kuşlar gibi uçacağım"