12. Adam pusuda

Aziz Yıldırım'ın 'Silivri'ye değil Çağlayan'a gelsinler' dediği Fenerliler, söz dinledi. Şike davası yerine, Başbakan'a geçmiş olsun ziyaretine gitti! Aziz Başkan ise dün oldukça sessizdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2012 Güncelleme 16 Şubat 2012, 02:00
12. Adam pusuda

İÇİNDEKİLER

Silivri Ceza İnfaz Kurumları'nda görülmeye başlanan şike davası, dün ikinci gününü tamamladı! Balyoz davası görüldüğü için büyük salondan küçük salona alınan duruşma, ilk günün aksine daha sakin geçti! Şike yapmak ve silahlı örgüt yönetmekle suçlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu kez daha durgun fakat davayla ilgili konularda son derece dikkatliydi. İddianame okunurken bazı satırların altlarını kalemle işaretleyen Yıldırım, yakınlarına sürekli moral aşılamasıyla da dikkat çekti. Ne gazetecilere ne de çevresindekilere bir söz söyleyen Aziz Yıldırım, zaman zaman başını iki yana sallayıp gülümsemeyi tercih etti.



ASIL DESTEK PAZARTESİ GÜNÜ
Yıldırım'ın sükuneti gibi Fenerbahçe taraftarı da dün Silivri'de yeller estirdi. Başkanlarının "Burası soğuk, gelmesinler. Onları Çağlayan'a bekliyorum" sözünü dinleyen taraftarlar, rotayı Başbakan'ın evine çevirdi. Bir grup Sarı Kanarya, Başbakan Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken asıl büyük desteğin pasartesi günü Çağlayan Adliyesi'nde verileceği öğrenildi.

GALATASARAY DOSYASI HAZIR
Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya ise İstanbul Başsavcılığının elinde Galatasaray ile ilgili çok önemli bir dosya bulunduğunu ileri sürdü. Kaya, "Çok yakında herkes detayları öğrenecek" dedi. Taraftarların şaibeli maçlarla ilgili önerilerini okuduklarını da belirten Kaya, "Attıkları her tweet önemli diye konuştu.



TARAFTARA MESAJ GÖNDERDi: SİZİ ÖZLEDİM
Aziz Yıldırım, dün de taraftarlara mesaj gönderdi. Yıldırım, kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajında şu ifadelere yer verdi: "Dün Silivri'de, o soğuk havada bizlere destek veren, gücümüz olan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Varlığınızla anlatılmaz bir mutluluk yaşattınız. Bana verdiğiniz gücü özlediğimi, Çağlayan'da benimle olmanızı beklediğimi söylemek isterim."

'SICAK SU YOK ABDEST SORUN'
Sanıklar arasındaki Eskişehirspor eski Teknik Direktörü Bülent Uygun, Silivri Cezaevi'nde çoğu zaman sıcak su akmadığını ve abdest alamadığını, kaloriferlerin yanmadığı için de üşüdüğünü belirtti. Diğer sanık Tamer Yelkovan ise eşinden, sinir sistemi, vücut direnci ve hafızayı güçlendiren B12 vitamini ile gömlek istedi.

Fatih ULAŞ